Grote uitverkoop wegens verandering assortiment!

Algemene Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen ondernemer en consument. 

Onze prijzen zijn onder voorbehoud van zet/en of drukfouten.

 

Identiteit van de ondernemer:

LNT Games & Movies

LNT Fashion and More
Schelpstraat 11
4661EK, Halsteren
Nederland
KVK: 57248060
BTW-nr: NL255045827B01
Email: info@lntgamesandmovies.nl

Verzendingen:
Kleinere producten worden verzonden in enveloppen als brievenbuspakje met Track & Trace. Grotere producten worden verpakt in doosjes of enveloppen en verzonden als pakketpost met Track & Trace. Om het milieu te sparen en tevens de verzendkosten te drukken hergebruiken wij doosjes.

De klant is verantwoordelijk voor het correct aanleveren en/of invullen van zijn of haar adres gegevens. Kosten of schade veroorzaakt door verkeerd opgegeven (adres)gegevens vallen onder de verantwoording van de klant (koper).

Verzend- & verwerkingstijd:

Bestellingen worden nadat de betaling binnen is zo snel mogelijk verwerkt en uiterlijk binnen 2 werkdagen verzonden. We streven ernaar om bestellingen de eerstvolgende werkdag te verzenden maar in drukke periodes kan dit 2 werkdagen zijn. Bestellingen die in het weekend geplaatst zijn worden verzonden op maandag. We verzenden met Post NL van maandag tot en met vrijdag.

Post NL levert u pakketten normaal binnen 1-2 werkdagen na afgifte op postkantoor, maar dit is geheel afhankelijk van het postbedrijf.

Retourzendingen:
Er zijn diverse retour-scenario’s.
1) Retour binnen 14 (kalender)dagen bedenktijd.

U kunt artikelen binnen 14 dagen na ontvangst in de originele verpakking, voorzien van aangehechte prijskaartjes en labels, terugzenden zonder redenen van de retour. Dit is het herroepingsrecht. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.

Kleding/schoenen mogen gepast worden maar niet gedragen. Schoenen mogen enkel binnenshuis gepast worden zodat de zolen niet vuil worden en moeten terug in de originele schoendoos met doos erover terug gezonden worden zodat de schoendoos niet beschadigd.

 

Stuur hiervoor vooraf een mail naar info@lntgamesandmovies.nl zodat dat we weten dat het retour komt. Het is ook belangrijk het pakket te voorzien van de pakbon. Hierdoor kan de retour sneller verwerkt worden.

 

2) Retour beschadigd of incorrect geleverd product.

Is uw bestelling of een deel van uw bestelling stuk of incorrect geleverd, laat dit dan onmiddellijk weten na ontvangst. Beschrijf in een email de problemen en maak bij voorkeur foto’s. Vermeld in deze mail ook uw ordernummer. We sturen u dan een mail terug met een gepaste oplossing. Dit wordt per geval bekeken. Heeft u het defect zelf veroorzaakt, dan dragen wij geen verantwoordelijkheid voor de retourzending en/of vervanging van dit product.

 

3) Retour na 14 (kalender)dagen.

Na veertien dagen is het herroepingsrecht verstreken. Hierdoor is het niet langer mogelijk zendingen te retourneren omdat de periode voorbij is.  Zendingen die dan toch retour komen na deze tijd worden niet meer behandeld en kunnen nadat u geld gestort hebt voor de verzending weer naar u gestort worden. Het bedrag dat daarvoor gerekend wordt is het werkelijk tarief van Post NL.

 

4) Niet mogelijk te retourneren.

Artikels met korting kunnen niet retour gestuurd worden!

Uitgezonderd van retour om hygiënische redenen zijn badpakken & bikini’s, zwembroeken en pruiken. Ook wanneer kleding naar rook of parfum ruikt of gewassen is kan het niet retour gestuurd worden.

 

Wanneer u een artikel retour stuurt kan dit met Post NL .

Geef het pakket af en zorg dat het voldoende gefrankeerd is en verzend altijd met track en trace nummer. Wanneer het een platte envelop is die door de brievenbus past kost dit €3,95. Pakketpost kost €6,75.

U krijgt bij beide een Track & Trace nummer. Bewaar deze goed zo hebt u ook een bewijs van aflevering en stuur ons deze code door zodat wij ook weten wanneer het bij ons geleverd wordt. U kan alleen retour sturen op deze manier. Zendingen zonder Track & Trace nummer kunnen verloren gaan en daarmee heeft u ook geen bewijs van verzending.

Wanneer u een retour stuurt vanuit België zijn deze kosten hoger vraag hier achter bij BPost. U kan het artikel ook retour sturen met DHL.

 

Retouren terug sturen naar:

LNT Games&Movies
Schelpstraat 11
4661 EK Halsteren


Bij een retourzending storten we uiterlijk na 14 dagen het bedrag van de artikels terug nadat de inhoud van het ontvangen pakket door ons is gecontroleerd. Daar we onze prijzen laag willen houden is dit excl. de verzendkosten. Ook de retourkosten zijn voor eigen rekening.

 

Wij vergoeden het aankoopbedrag tevens ook minus de door ons gemaakte kosten voor het gebruik van de betalingssystemen (IDEAL €0,99/Paypal 3,4%/Mister Cash €0,99).
Kosten gemaakt door de klant voor het gebruik van betaalhulpmiddelen (zoals PayPal) kunnen wij ook niet vergoeden. Deze betaalt u namelijk direct aan de leverancier van deze service en niet aan LNT Games & Movies.

 

Indien u door de omvang van de bestelling gratis verzendkosten hebt verkregen of lagere verzendkosten dan worden deze alsnog in rekening gebracht bij een eventuele retour.

U kan niet gelijk een artikel ruilen in onze webshop wel kan u dan een nieuwe bestelling plaatsen en het andere artikel retour zenden.

 

Bezorging:

Bezorging Post NL: Brievenbuspakjes worden gewoon in de brievenbus gestoken daar moet u niet voor thuisblijven.

Bezorging pakketten: Als u niet thuis bent probeert de bezorger het pakket eerst af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een bericht voor u achter. Ze komen standaard de volgende werkdag nogmaals langs met uw pakket. U kunt ook zelf een tijd-of plaats kiezen na de eerste keer. Dit kan met de code op het bericht die de pakketbezorger achterlaat. U kan uw keuze dan online doorgeven. Volg daarvoor de richtlijnen op de website van Post NL.

Schade en diefstal:
LNT Games&Movies in niet verantwoordelijk voor schade, verlies, diefstal of onvolkomenheden aan het verkocht product ontstaan door externe factoren of veroorzaakt door derden.

 

Kwaliteit/Garantie:
Wij doen ons uiterste best kwalitatief hoogstaande producten te verkopen. Zodoende worden al onze producten nagekeken alvorens wij het versturen. U bent zelf verantwoordelijk na te gaan of een gekocht product of stuk speelgoed geschikt is voor uw kind of voor de ontvanger van het product.
Producten zijn altijd in de originele verpakking zoals bekomen door de fabrikant.
Knuffels, kussens, pantoffels, kleding zitten enkel verpakt in plastiek met label of kaartje.
Bij sommige knuffels is de detaillering met vilt aangebracht. Tijdens het verpakken en verzenden wilt dit wel eens vouwen of kreuken. Knuffels kunnen 10% afwijken van de gestelde maatvoering in de artikelomschrijving.

Wij bieden geen garantie op productapplicaties zoals pailletten, studs, steentjes, glitters, prints.

Wij bieden geen garantie op het verkeerd wassen of drogen van kleding (volg steeds de wasvoorschriften)

Wij bieden geen garantie bij uitzonderlijke slijtage bv als schoenen/kleding veel gedragen is.

Wij bieden geen garantie op ritsen/sluitingen.

 

Verzekerde verzending:
Indien u wenst gebruik te maken van verzekerde verzending dan kan u enkel bestellen per email naar info@lntgamesandmovies.nl en betalen via overschrijving. Kies dan gewoon wat u wenst uit de webshop en geef dit per mail aan ons door. Verzendkosten worden dan berekend en aan uw totaal toegevoegd.
Let op! De gratis verzending aangeboden door LNT Games & Movies betreft tevens ook een normale pakketdienst. Indien u voor een aankoopbedrag van 75 EUR ook verzekerde verzending wil, dan kan dit ook enkel via mail mits bijbetaling voor de extra verzendkosten.

 

Afhalen aan huis:
Kiest u hiervoor dan kan u ook enkel bestellen per email naar info@lntgamesandmovies.nl
Afhalen aan huis is uitsluitend mogelijk op de afgesproken datum en tijdstip en na ontvangst van betaling of cash aan huis. Geen pin mogelijkheid.
Facturatie & verwerkingskosten:
Wanneer u als klant akkoord gaat met een geleverde offerte of prijsopgave of indien een koop, bijvoorbeeld per email, wordt gesloten met LNT Games & Movies, dan geldt deze koop als officieel bevestigd. Dit geldt ten alle tijde, ook wanneer nog geen betalingsgegevens verzonden zijn.
De prijs:
1. Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten en/of diensten niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in btw-tarieven of promoties.
2. Alle producten op de webshop zijn inclusief  21% btw.

 

Voorraad:
Wij doen ons uiterste best de voorraad kloppend te houden. Helaas zijn fouten menselijk en kan er wel eens een foutje in sluipen. Blijkt het bestelde product niet meer voorradig dan sturen we u een mailtje.

 

Bestelling niet ontvangen:
De kans bestaat altijd dat een verzending/bestelling zijn eindbestemming niet bereikt. Als webwinkel hebben wij er geen baat bij bestellingen niet te verzenden. Zodoende is het aannemelijk dat wij alle te verzenden orders ook daadwerkelijk verzenden. Is uw bestelling kwijtgeraakt? De kans is groot dat deze in een andere posttraject terecht is gekomen, bijvoorbeeld door het opgeven van een foutief adres, een te kleine brievenbus of andere oorzaken. Dit traject kan enkele weken in beslag nemen. Zodoende kan pas na enkele weken (3 tot 4) bekeken worden of uw poststuk écht kwijtgeraakt is, of dat deze retour afzender is gegaan. Tot die tijd kan helaas geen actie ondernomen worden.

 

Contact:
Alle vormen van contact vinden zoveel mogelijk plaats via e-mail. Dit is voor beide partijen de beste oplossing aangezien het geheel dan zwart-op-wit staat. Op deze manier kunnen fouten en/of miscommunicaties zo veel mogelijk voorkomen worden.
Schade, klachten en problemen worden uitsluitend afgehandeld via email. Telefonisch kunnen wij deze niet in behandeling nemen.

Door het plaatsen van een bestelling bij LNT Games & Movies gaat u automatisch akkoord met onze voorwaarden. Lees deze daarom eerst goed door alvorens u de koop afrond.